نصب کابینت آشپزخانه دارای مراحلی متفاوتی می باشد. کابینت در آشپزخانه به عنوان قبل آشپزخانه به شمار می آید و تقریبا می توان گفت که زیبایی آشپزخانه وابسته به کابینت آشپزخانه می باشد. در انتخاب کابینت آشپزخانه خود باید دقت لازم را داشته باشید تا با سبک منزل شما و دیگر دکوراسیون موجود در منزل هماهنگ باشد. همچنین باید دقت کافی را داشته باشید تا از کابینت هایی با جنس خوب استفاده نمایید تا ماندگاری بیشتری داشته باشد.
نصب کابینت آشپزخانه پس از انتخاب جنس با کیفیت آن نقش بسیار موثر در دوام آن دارد. در این مطلب سعی داریم مراحل نصب کابینت آشپزخانه را برای شما عزیزان بیان نماییم.
اهمیت مراحل نصب کابینت آشپزخانه
کابینت آشپزخانه یکی از وسایل کاربردی در آشپزخانه می باشد که در طول روز از آن بسیار زیاد استفاده می شود. بنابراین با توجه به فضای آشپزخانه خود طراحی مناسبی را برای کابینت های خود رقم بزنید. نصب اصولی و درست کابینت های سبب می شود کیفیت و دوام کابینت آشپزخانه افزایش یابد. و زیبایی آشپزخانه را چندین برابر نماید.
مراحل نصب کابینت آشپزخانه
پس از اینکه متریال مد نظر و مدل کابینت خود را انتخاب نمودید، نوبت به ساخت و نصب اصولی آن می رسد که باید به دست افراد متخصص در این زمینه سپرده شود و مراحل پایانی کار به شمار می آید.
-
علامتگذاری بر روی دیوار برای نصب کابینتها
اولین مرحله برای نصب کابینت ها که از اهمیت بالایی برخوردار است علامت زدن اندازه ها بر روی دیوار قبل از نصب آن ها می باشد. با انجام این کار می توانید درصد خطا را کاهش دهید و با دقت بالاتری نسبت به نصب آن اقدام نمایید. نصاب های با تجربه و حرفه ای نیز به این مرحله از نصب توجه ویژه ای را اختصاص می دهند.
-
نصب کردن اتصالات و تجهیزات نگهدارنده کابینتها
نصب اتصالات و تجهیزات نگه دارنده کابینت پس از علامت زدن بر روی دیوار انجام می شود. دقت لازم را داشته باشید در این مرحله باید از اتصالات با دوام و محکم استفاده نمایید تا وزن کابینت و وسایلی که درون کابینت قرار می گیرد را تحمل نماید.
-
نصب بدنه کابینتها به اتصالات
پس از نصب نمودن اتصالات به طور دقیق و محکم بر روی دیوار، وقت آن رسیده است که بدنه کابینت و یا همان اسکلت کابینت را به اتصالات متصل نمایید. در این مرحله ابتدا باید کابنیت های قسمت پایینی را متصل نمایید و سپس با توجه به موقعیت آن ها شروع به علامت گذاری و نصب اتصالات و نصب کابینت های قسمت بالایی نمایید.
-
اندازهگیری دربها و قفسههای درون کابینت
جالب است بدانید که درب های کابینت پس از نصب بدنه اندازه گیری می شوند و ساخته می شوند. بنابراین پس از نصب بدنه کابینت ها به طور دقیق درب آن ها برای ساخت اندازه گیری می شوند. همچنین گاهی داخل کابینت ها به درخواست مشتری قفسه زده می شود که این قفسه ها نیز پس از نصب بدنه اصلی کابینت اندازه گیری و ساخنه می شوند.
-
نصب رو کابینتی بر روی کابینت
پس از اندازه گیری درب کابینت ها اکنون زمان آن رسیده است که رو کابینتی و یا همان پیشخوان آشپزخانه را نصب کنید. رو کابینتی می تواند از جنس های مختلفی باشد. در هر صورت باید به صورت دقیق اندازه گیری شود و نصب شود.
-
نصب لولا، ریل و اتصالات درون کابینت برای نصب در کابینت و کشوها
با انجام تمامی مراحل نصب کابینت که در بالا ذکر شده است، اکنون باید لولا و اتصالات مرتبط با در کابینت ها را وصل نمایید. برای نصب اتصالات در کابینت ها ابتدا باید محل دقیق آن علامت زده شود تا به راحتی و با دقت کافی بتوانید درب های کابینت را نصب نمایید. همچنین برای نصب کشو ها ار ریل های مناسب و روان استفاده می شود تا به راحتی باز بسته شوند.
-
نصب طبقات،کشوها، درب ها و دستگیرهها
آخرین مرحله نصب کابینت آشپزخانه نصب طبقات، کشوها، درب ها و دستگیره ها است. پس از آن که اتصالات لازم برای نصب این موارد را انجام دادید اکنون باید نسبت به جایگذاری آن ها اقدام نمایید. برای نصب دستگیره ها نیز ابتدا جای دقیق آن ها را مشخص نمایید و سپس آن ها را نصب نمایید.
نکات حائز اهمیت در مراحل نصب کابینت آشپزخانه
- پایه هایی که برای قسمت زیرین کابینت ها استفاده می شود بهتر است از جنس فلز باشد تا دوام بیشتری داشته باشد. همچنین پایه های فلزی وزن بیشتری را نسبت به سایر پایه ها تحمل می کنند.
- دقت داشته باشید پس از نصب سینک ظرفشویی باید از چسب آب بندی و یا همان چسبی که برای ساخت آکواریوم استفاده می شود استفاده نمایید تا آب به زیر سینک نفوذ نکند و سبب خرابی کابینت نشود.
- همچنین اگر از گاز صفحه ای استفاده می کنید باید همانند سینک دور تا دور آن را چسب آب بندی بزنید.
- لولاهایی که برای درب ها استفاده می کنید بایدمتناسب با وزن در انتخاب شود. اگر لولا نامناسب استفاده کنید پس از مدتی استفاده درب دچار افتادگی می شود.
- کشو های کابینت آشپزخانه از پر مصرف ترین قسمت های کابینت آشپزخانه به شمار می آید. بنابراین حتما از ریل های با کیفیت و روان استفاده نمایید تا به راحتی باز و بسته شوند.
- فراموش نکنید که کابینت های پایین را علاوه اتصالات پایه به دیوار نیز پیچ نمایید تا محکم و با دوام تر باشند.
- نصاب باید دقت لازم را برای تراز نمودن و ریگلاژ نمودن کابینت ها داشته باشند.
- پیشخوان روی کابینت را نیز باید حتما با پیچ به سطح بالایی کابینت پایینی وصل کنید. با استفاده از چسب و .. این کار را انجام ندهید، زیرا کار بسیار اشتباهی است و پس از مدتی استفاده شل می شود.
-
فراموش نکنید در انتهای نصب کابینت ها حتما بار دیگر از محکم بودن پیچ ها اطمینان حاصل نمایید.
سخن پایانی
نصب کابینت آشپزخانه با توجه به نوع متریال مراحل نصب متفاوتی دارد و نحوه اتصالات نیز ممکن است اختلافات کوچکی داشته باشند. ما در این مطلی سعی کردیم مراحل کلی نصب کابینت آشپزخانه را که در تمامی متریال ها یکسان می باشد را بیان نماییم. بهتر است این کار را به دست افراد با تجربه و متخصص بسپارید تا تمامی این مراحل با دقت لازم و کافی انجام شود.
سلام خسته نباشید
من چند وقت پیش اقدام به خرید کابینت روشویی کردم اما متاسفانه اتصال بین درب و خود کابینت از جا در اومده سرچ کردم دید اسم اتصال الته میشه راهنمایی کنید چیجوری باید دوباره متصلش منم به الگانته کابین؟؟